S/Y NAVIGO  ***  CARIBIENSTUR 2009-10

 

Om os

Malthe er lige fyldt 8 år når vi stævner ud af Øresund. Dejlig alder - for den er billet til forældreorlov. Malthe arbejdede hårdt i beslutningsfasen for at vi kom afsted. Maja var noget mere forbeholden, for hvad med savnet af alle veninderne? Malthe spurgte mildt sin far ”Hvorfor siger du ikke bare til Maja, at vi skal sejle og hun skal med?” Efter nogen skuffelse over, at vi ikke kommer forbi Island, så har han accepteret ruten.

 

 

Maja fylder 13 år på turen, og det er vist sidste udkald for mor og far at se så meget til hende, som vi får lejlighed til på denne tur. Maja stillede dog en række krav til Navigo’s kapacitet mht. computerkraft og internet. Hun glæder sig meget til at svømme med delfiner - lidt mindre til hajerne.       

 

 

 

 

Maria er 42 år og arbejder hos Gaver uden Grænser A/S. Eventyrlysten og udpræget livsnyder. Det kan godt være at Michael er skipper, men så er Maria Admiral. Ansvarlig for forplejning og lægekunsten ombord.

 

 

 

Michael er 43 år, og arbejder som projektleder/udviklingsingeniør hos Haldor Topsøe A/S. Sejlsport har altid fyldt meget siden optimistjolledagene. Windsurfing fik helt overtaget i en årrække, men nu når kroppen ældes er en cruisingbåd mere passende. Har altid sejlet race med speederen i bund, og skal nu lære at sejle konservativt og skåne udstyr og besætning. Ivrig snowboarder, cykel- og svømmetræner og kan lide at fiske. Skipper, navigatør og ansvarlig for alt det sejltekniske og systemerne ombord.

 

Drømmen

Sidste nyt

Om os

Ruten

Båden og udstyr

Rejsebreve

Fiskeri

Kontakt os

S/Y NAVIGO  ***  CARIBIENSTUR 2009-10